Cricketbat service

Als uw Cricketbat beschadigd is, waarom zou u hem dan opsturen naar Engeland,  de portokosten alleen al zijn zo’n €50,00 retour!  Bovendien hou er rekening mee dat met het heen en weer sturen van uw cricketbat er ( door de Brexit)  douanekosten ad 22% van de waarde van het bat betaald moeten worden alvorens u het bat bezorgd krijgt.

Wij zijn sinds maart 2024 partner met de KNCB ( De Nederlandse Cricket Bond ) waar wij de reparatie verzorgen voor alle selectiespelers, junioren en senioren. Spelers die hun bat willen laten servicen of willen laten repareren, neem contact op met ons en zorgen ervoor dat het bat weer in orde gemaakt wordt. En let op daar zijn geen kosten aan verbonden.

 

  

           

Procedure voor reparaties.

Het beste is om een afspraak te maken, liefst via Whatsapp, zodat we een juiste opgaven kunnen doen in The Batcave.

U kunt middels whatsapp foto’s sturen om ons een eerste indruk te geven, wat er gerepareerd met worden. Wij kunnen dan een indicatie geven, maar weet wel dat we niet exact een prijs kunnen afgeven op basis van foto’s.Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u ook het bat opsturen. Wij vragen u dan via Whatsapp ons te informeren naar welk adres het bat moet worden opgestuurd. Vergeet ook niet u e-mailadres te vermelden, daar de koerier deze nodig heeft om u te informeren over de status van de retour zending. ( Track & Trace)

Retour zendingen worden gedaan, zodra het betaalverzoek welke via Whatsapp aan u wordt gestuurd is voldaan. U bent zodra een label is aangemaakt dan gelijk op de hoogte van de status van de retour zending.

Adres;

The Batman ,

Breitnerlaan 74

2596 HD Den Haag

Nederland.

Ingeval u vanuit het buitenland uw bat opstuurt zal ik u, via Whatsapp,  vragen het bedrag over te maken

De bankgegevens zijn als volgt;

Ten Name van ; M.Lamaker

INBAN ;  NL17 ABNA 0536 7848 68

BIC ABNA;  ABNANL2A

 

Refurbishment rates

Handle replacement € 65,00 ( service included)
Service / Cleaning € 35,00
Adhered Scufsheet removal € 5,00
Small crack repair € 40,00 ( service included)
Large crack repair € 50,00 ( service included)
Weight adjustment € 55,00 ( service included)
Balance/ pick up adjustment € 55,00 ( service included)
Scufsheet/ edgetape € 7,00
New grip € 8,00
2 component too guard € 5,00
Return by DPD ( insured)  NL € 15,00
Return by DPD ( insured) EU € 24,50