Cricketbat service

Als uw Cricketbat beschadigd is, waarom zou u hem dan opsturen naar Engeland,  de portokosten alleen al zijn zo’n €50,00 retour!  Bovendien hou er rekening mee dat met het heen en weer sturen van uw cricketbat er ( door de Brexit)  douanekosten ad 22% van de waarde van het bat betaald moeten worden alvorens u het bat bezorgd krijgt.

Wij hebben in samenwerking met onze Engelse Batmakers ook het restaureren van cricketbats eigen gemaakt! Daarom kunt u ook bij ons  met uw cricketbat terecht om deze te laten maken, op gewicht te brengen of hem een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. Wij hebben een eigen werkplaats waar wij alle reparaties kunnen uitvoeren.

Tobias Visee,Peter Borren, Wesley Barresi, Daan van Bunge, Mark Jonkman,Edgar Schiferli, Tonny Staal, Hidde Overdijk, Geert Mol, Vivian Kingma, Clayton Floyd, Scott Edwards en vele gingen u voor!

 

  

           

Procedure voor reparaties.

Het beste is om een afspraak te maken, liefst via Whatsapp, zodat we een juiste opgaven kunnen doen in The Batcave.

U kunt middels whatsapp foto’s sturen om ons een eerste indruk te geven, wat er gerepareerd met worden. Wij kunnen dan een indicatie geven, maar weet wel dat we niet exact een prijs kunnen afgeven op basis van foto’s.Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u ook het bat opsturen. Wij vragen u dan via Whatsapp ons te informeren naar welk adres het bat moet worden opgestuurd. Vergeet ook niet u e-mailadres te vermelden, daar de koerier deze nodig heeft om u te informeren over de status van de retour zending. ( Track & Trace)

Retour zendingen worden gedaan, zodra het betaalverzoek welke via Whatsapp aan u wordt gestuurd is voldaan. U bent zodra een label is aangemaakt dan gelijk op de hoogte van de status van de retour zending.

Adres;

The Batman ,Breitnerlaan 74   2596 HD Den Haag  Nederland.

Ingeval u vanuit het buitenland uw bat opstuurt zal ik u, via Whatsapp,  vragen het bedrag over te maken

De bankgegevens zijn als volgt;

Ten Name van ; M.Lamaker

INBAN ;  NL17 ABNA 0536 7848 68

BIC ABNA;  ABNANL2A

 

Refurbishment rates

Handle replacement € 60,00 ( service included)
Service / Cleaning € 35,00
Adhered Scufsheet removal € 5,00
Small crack repair € 40,00 ( service included)
Large crack repair € 50,00 ( service included)
Weight adjustment € 55,00 ( service included)
Balance/ pick up adjustment € 5,00 ( service included)
Scufsheet/ edgetape € 7,00
New grip € 8,00
2 component too guard € 5,00
Return by DPD ( insured)  NL € 15,00
Return by DPD ( insured) EU € 24,50